• banner1
  • banner3
  • banner4

Nieuwe leidinggevende DWS Amsterdam

Sinds maandag 19 maart, is Joyce Gerritsen gestart als leidinggevende binnen Day a week school Amsterdam. Wij zijn heel blij dat Joyce het projectteam komt versterken, naast Jaap Verouden, Annelies de Muijnck en Annerose Groot.

Onderstaand een korte kennismaking met Joyce:

foto Joyce GerritsenHallo allemaal,

Mijn naam is Joyce Gerritsen. Ik ben moeder van twee kinderen:Kasper (5) en Suze (7). De afgelopen 19 jaar heb ik op de 1e Montessorischool De Wielewaal gewerkt. Eerst als leerkracht, maar later ook als Intern Begeleider. Daarnaast werk ik sinds 2 jaar als bovenschools coordinator van het IB-netwerk van OOadA. Ik heb erg veel zin om te starten bij de DWS. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en met en bij jullie aan de slag te gaan! Wil je weten wat voor mens ik ben? Ik ben praktisch, toegewijd en analytisch. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, met wat perfectionistische karaktertrekken. Gelukkig kan ik dat compenseren met een gezonde dosis relativeringsvermogen. Ik zie lastige situaties graag als uitdaging en ben daardoor niet snel uit het veld geslagen. Ik word blij en enthousiast van het leren van nieuwe dingen.En verder hou ik van hardlopen, wintersporten, lezen, musea bezoeken en kamperen met mijn man en kinderen.

Joyce zal vanaf vandaag het eerste aanspreekpunt worden voor onze DWS-leerkrachten. Daarnaast zal zij de contactpersoon worden voor de thuisscholen. Joyce is bereikbaar via de mail op het volgende adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via de telefoon op 06-28938279.

Wij wensen Joyce heel veel plezier en succes met haar nieuwe functie!